Gras maaien – Maaien van gazon

Voor particulieren
Voor KMO-zones

Machinale tuinwerken – Maaien van grasvelden

Iedereen zit graag in een mooi aangelegde tuin. En wij helpen u daarbij graag op weg.

Of uw tuin nu een volledige renovatie nodig heeft of enkel een kleine opfrissing, bij ons kan u terecht voor verschillende machinale tuinwerken. Dat gaat van de opkuis van het terrein tot en met het klaar leggen voor beplanting.

Heeft u nog andere plannen in gedachten, aarzel niet om ons te contacteren en wij komen ook daarvoor graag ter plaatse om alles te bespreken.

Belangrijk is dat wij ook een speciale dienst ‘gras maaien’ (gazon maaien) verzorgen voor zowel particulieren als voor bedrijven in bijvoorbeeld een KMO-zone of bedrijvenpark.

Wij maaien uw gras / gazon

Wij maaien uw gazon een heel jaar lang, zodat u genieten kan!

Gras maaien zowel voor particulieren als voor bedrijven en KMO-zones.

Bent u het ook beu om die enkele uurtjes vrije tijd in de week te besteden aan het maaien van uw gazon? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Wij staan graag in voor het maaien van uw grasperk.

Hiervoor beschikken wij over grasmaaiers van verschillende grootte met een breedte tot 1m50. Wij maken daarbij het verschil door ons enkel bezig te houden met het maaien zelf, wat de kostprijs ten goede komt. Twijfel dus niet en geef ons een seintje!

Omdat geen enkel gazon hetzelfde is, komen we ter plaatse het te maaien perceel bekijken en bespreken we samen met u uw wensen. Aan de hand hiervan maken we een offerte op maat. U kan daarbij kiezen uit verschillende prijsformules.

Gras maaien voor particulieren of voor bedrijven en KMO-zones

Wij maaien, u geniet (of werkt)